07-06-07

Dé oplossing!

licht We hebben er nachten van wakker gelegen, maar eindelijk is onze denktank met dé oplossing op de proppen gekomen! U weet allicht nog hoe de heer Sicko onze vriendjes de Hanenwürgers steeds maar belachelijk maakte omdat ze niet slim genoeg waren. Ondertussen hebben we vastgesteld dat dit heerschap ook nog andere simpele zielen in het bloguniversum het leven zuur maakt. Omdat onze speurders in het bezit waren gekomen van een foto van dat akelige heerschap, en wij die afbeelding als drukkingmiddel wilden gebruiken om de acties van deze blogterrorist aan banden te leggen, schakelde een bekend weekblad uit het belachelijke buurland een deurwaarder in om dit te vermijden. De heer Sicko zou bij dat weekblad iets te maken hebben met besprekingen van uitlaten of zoiets, en zijn identiteit zou daarom niet mogen worden prijsgegeven! Tot zover de voorbeschouwing. Nu echter hebben wij het middel gevonden om deze klip te omzeilen! Wij richten gewoon een wedstrijd in! Op deze blog zal een zwart kader komen te staan met daarop 12 zwarte vakken. Onder deze vakken zit de beeltenis van een niet nader genoemd persoon, en per 500 hits op onze teller, wordt er een vakje omgedraaid! Op 47.700 hits wordt het eerste vakje dus omgedraaid. Om het voor de bezoeker overzichtelijk te houden zal deze posting bovenaan blijven staan tot de volledige foto is vrijgemaakt. Veel plezier!

sickostart

15:48 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Moed Hit the button boys and girls!

Gepost door: Maarten | 08-06-07

Sommige dingen veranderen nooit...

Gepost door: Sicko | 08-06-07

Lui ventje! Marekske heeft het weer goed bedacht, het hitsige aan het luie paren. Geen nieuwe postings en weer een bedriegelijke poging om hits te genereren. Wat een onnavolgbare etter!

Gepost door: Anita | 09-06-07

Liefste Anita, je hebt je weer laten inpakken door ons Irma, hé meiske!

Gepost door: Marcel Gamel | 09-06-07

waarom die moeite 47.700 hits? Tegen die tijd zijn de poolkappen allang gesmolten en is de Bannylese kust verworden tot een onderwateraquarium pur sang. Goddank kunnen de meest banale servers niet tegen water.

Gepost door: Plamuurmes | 27-06-07

De commentaren zijn gesloten.