22-05-07

Open brief aan de heer Sicko!

Waarde heer Sicko,

 

Dat u ons soms de les komt spellen over de kwaliteit van onze humor, stoort ons niet echt. Smaken verschillen en hoge bomen vangen veel wind, zoals enkele spreuken en zegswijzen uit het verleden ons leren! Dat u echter mensen als de Hanenwürgers gewoon ‘pakt’ op hun intelligentiepeil, zullen wij niet tolereren! Wij beschikken over uw foto en zullen niet nalaten deze openbaar te maken als deze hetze niet stopt!

 

Hoogachtend,

Premier Marek

15:25 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

=^..^= Bon, ik snap er nog steeds de ballekes van maar ik ben wél SUUUUUUUUUUUUUUUUUPERblij met Uw terugkeer Weledele Premier Marek!!!!

LANG LEVE BANNYLAND!!!!

Gepost door: Talleke | 23-05-07

Mijnheer de Premier Uw hoge maaschappelijke functie geeft u niet het recht gewone stervelingen te vertellen wiens intelligentie, of het gebrek eraan we wel of niet mogen bespreken.
Zoals Mr. Kodde - geheel op eigen initiatief trouwens - reeds verklaarde, bestaat er in deze landen zoiets als portretrecht.
Enkel publieke personaliteiten zoals uzelve kunnen dit maar mondjesmaat laten gelden... en beeldmateriaal over uw verschijnen is uiteraard legio.

U spreekt trouwens over een zootje ongeregeld dat zich blijkbaar eindelijk heeft gerealiseerd dat ze een paar maatjes te licht uitvallen voor de Bannilese burgers, zelfs de meer bescheiden telgen onder ons.

Gepost door: Sicko | 23-05-07

Lap! 't Is hier alweer dood.

Gepost door: De Jakke | 24-05-07

Haha Eindelijk terug nieuws uit Bannyland. Welkom terug premier Marek.

Gepost door: Berre | 25-05-07

Jammerlijk ongeval Een van onze jobstudenten belandde, hoogstwaarschijnlijk zat en geheel toevallig in het zogenaamd heropende Bannyland. Toen hij op zijn werk gemist werd, stuurden wij enkele gespecialiseerde teams met beschermende pakken, MP3-spelers en Bi-phones naar die onherbergame, verlaten vlaktes. Na enig zoekwerk vonden ze hem in een erbarmelijke staat, bored beyond recognition. Het slachtoffer wordt voor onbepaalde duur in quarantaine gehouden. Zijn kansen op een volledig herstel zijn twijfelachtig.

Gepost door: Sicko | 27-05-07

De commentaren zijn gesloten.