03-04-07

Gaat pretpark Bannyland© terug open?

ballen Is dit een late aprilvis of zijn het heel vroege exemplaren van de soort vijg die gewoonlijk pas na Pasen wordt geoogst? In de wandelgangen van Blogland wordt alvast gefluisterd dat Bannyland© binnenkort opnieuw zou opengaan voor het surfpubliek!

11:55 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (42)

Commentaren

Nee! Genade! Niet doen!

Gepost door: Slachtoffer | 06-04-07

Hallo, prettig weekend zalige pasen toegewenst van de koffie-bende, doei.

Gepost door: jo en kaar | 06-04-07

=^..^= A jaaaaaaaaa?????
EINDELIJK!!!!

Ik wou net mijn linken opkuisen!!!!

YES YES YES!!!!

Gepost door: Talleke | 09-04-07

De voltallige Bannilese bevolking haalt opgelucht adem.
Marek blijft roerloos. Hij komt hier uiterst zelden kijken. Houden zo!

Gepost door: Sicko | 13-04-07

Banny niet genoeg dood? Mijn HAK divisie schijnt half werk afgeleverd te hebben toen ze Koning Banny in stukjes HAKten (2x)... iemand gaat hier voor boeten!

Gepost door: Riix Hanenwurger | 30-04-07

Hanenwat? Boeten omdat 'iemand' van de HAK-divisie met het schijt in de broek de aftocht blies toen IRMA even één oog opende?
Kom het dan zelf eens doen puberaal poseurke.

Gepost door: Sicko | 01-05-07

Pretpark? Ik denk dat het Pretpark Bannyland een soort Bodies The Exibition wordt. Met een geplastificeerde Banny (Ca plane pour Moi!!!) als schrijnend dieptepunt.

Gepost door: Hong King Kong | 01-05-07

Koest 'Hanenwat?' ! 'Beste' Sicko,

In de onderstaande reactie noemt u mijn gewaardeerde HW-Collega een puberaal poseurke... Nu las ik dit met een glimlach, temeer omdat we iemand met een nickname als 'Sicko', anno 2007, zélf zouden typeren als een 'Puberale poseur'. Of eigenlijk beter: een vol-sla-gen loser. We bedienen ons inderdaad niet van neerbuigende verkleinwoorden zoals u dat doet (in dit geval 'Poseurke'). De reden daarvoor is dat we u al nietig en onbetekenend genoeg vinden, ook al bent u dus een loser, geen 'loserke'.

Het spijt me van uw handicaps (een haperend gevoel voor humor gecombineerd met een onterecht gevoel van superioriteit.

Große Küßen,

Stiif

Haupt Pro / Kontraspionage und weitere Geheimnissachen (HaP/KuG)

Gepost door: Stiif Hanenwürger | 01-05-07

Oh ja... Beste Sicko,

Het spijt me vreselijk, maar ik ben u in mijn vorige reactie vergeten te vragen wat Hanenwürger 'zelf moest komen doen'. Het lijkt te verwijzen naar 'één oog openen'.

U nodigt een Hanenwürgerdelegatie uit om bij u in de buurt een oog te openen? Bedoelt u dan de ogen van de Hanenwürgers of is het de bedoeling dat zij gezamenlijk iemand anders zijn oog openen?

Het spijt me van uw handicaps (een haperend gevoel voor humor gecombineerd met een onterecht gevoel van superioriteit en een verblindend onvermogen om uzelf in het geschreven woord accuraat uit te drukken).

Große Küßen,

Stiif

Haupt Pro / Kontraspionage und weitere Geheimnissachen (HaP/KuG)

Gepost door: Stiif Hanenwürger | 01-05-07

Ter opheldering

Aan de Orde der Poeliers

Wat ‘moet’ het puberaal poseurke zelf komen doen?
Het door zijne jeugdige zelf als slecht uitgevoerd bestempelde werk van zijn HAK-divisie.

Taaltip
Enige kennis van de trappen van vergelijking ware een welkome amelioratie van hun taalarsenaal.
Now I come to think of it... anything would.


Ons BONDUELLE-brigade ging op vraag van den Vorst eens een blik werpen in het HAK-hok en noteerde dat men daar uitmunt in deemoed en bescheidenheid, en dit geheel terecht.

Hopend hiermee de jongeheren-hanenwurgers van dienst te zijn geweest, verblijven wij met passende consideratie voor uw jeugdige overmoed,

Sicko

Gepost door: Sicko | 05-05-07

Geen touw aan vast te knopen. Gelukkig weet ik een andere bestemming voor het touw. Hopelijk is het dik genoeg.

Gepost door: Riix | 07-05-07

Uw opheldering is niet helder... Beste Sicko,

Ik zie dat u de tijd tussen mijn vorige reactie en de uwe (zo'n drie dagen) goed heeft besteed. U heeft een aantal prachtige 'moei-lijk-e woor-den' op weten te scharrelen, waarvoor hulde!

Doch, gij ongelukkige, zou toch moeten weten dat het Hanenwürgerkeurkorps zich niet, tot verdriet van haar vrienden en vreugde van haar vijanden, af laat schrikken door langgerekte kreten die net zoveel zeggen als korte woorden, als een jong hert: schichtig spitst hij zijn oren, menig maal draait hij het hoofd om de dreiging van de bergleeuw, woest en bloeddorstig na vele dagen zonder eten, op te sporen en het hazenpad te kiezen?

Dan nog het volgende: Waar zou 'hij' dat moeten doen?

Met eerbied voor uw grijze haren, stroeve gewrichten en haperend geheugen verblijf ik,

Stiif

Haupt Pro / Kontraspionage und weitere Geheimnissachen (HaP/KuG)

Gepost door: Stiif Hanenwürger | 07-05-07

Nee Je mag er gerust 6 dagen over doen om een foutloos bericht te plaatsen, maar investeer eens 6 dagen om wat gezonde humor te kweken. Dan zou je ten eerste niet hier rondhangen, en ten tweede wel doorhebben dat dit alles redelijk grotesk en absurd (echt 'absurd') is.

Gepost door: Agent 326 | 07-05-07

Aan Cockstranglers United, Riix, koene knaap. Kent gij ‘La Tirade du Nez’niet? (Cf. Rostand)
Gelet op uw perceptie van de omtrek van mijn nek, ware het woordje ‘lang’ veel fijner en toch maar een letter langer geweest dan het woordje ‘dik’.

Stiff, stoere leeuw. Als u de trappen van vergelijking eenmaal beklommen heeft, mag u de splitsing in lettergrepen aangrijpen.

En wat doen we met ‘op weten te scharrelen’ en‘af laat schrikken’ ?
Wellicht weet u wel ergens een spraakkunst op te schrarrelen en laat u zich niet afschrikken door een paar ‘moeilijke’ woorden?

Zelf slagen wij er op onze gevorderde leeftijd zelden in meer dan twee zinnen zonder zonden uit onze stramme vingers te rammen.

Moeilijke woorden?
Er bestaan woorden die men begrijpt en woorden die men niet begrijpt.
Op zich is een woord niet moeilijk of gemakkelijk, tenzij men aan de uitspraak of de ongewone lengte denkt.
Hoeveel svarabhaktivokalen hoort u in supercalifragilisticexpialidocious?

Agent 326.
U brengt ons aan het twijfelen.
Slaat uw ‘kritiek’ op dit blog?

Dit blog heet absurdistan.skynetblogs.be en werd in het leven(?) geroepen door de bedenker van Koning Bannie met als enig doel Onzen Geliefden Vorst nog belachelijker te maken dan hij al was.

Koning Bannie begon een eigen leven op een ander blog met de naam banny.skynetblogs.be. Hij bedacht daar Premier Marek die zulks amusant genoeg vond om verder te leven in absurdistans Bannyland.

Nog niet geheel rijp voor Geel?

Koning Bannie regeert sporadisch over Onze Geliefde Bannilese Republiek, maar aangezien zijn civiele lijst* niet eens volstaat om het internetabonnement te dekken, moet hij ondanks zijn vetuste staat nog gaan travakken voor Zijne kost.
Veel tijd voor de Republiek rest er vaak niet.

Waarlijk, jeunesse, wij schudden alhier de ‘moeilijke’ woorden even snel uit de mouw als de taalfouten. En als jullie zich laten ophitsen door wat gesmaal over uw jeugdigheid, dan bevestigen jullie die enkel.

Toch eens benieuwd of jullie wisten dat het hier om twee totaal verschillende blogs, met twee totaal verschillende ‘regeerders’ gaat.

*In het Belachelijke Buurland geeft men die naam aan wat het koningshuis jaarlijks van de Staat ontvangt...

Gepost door: Sicko | 08-05-07

De grap heeft nu lang genoeg geduurd. Als je het erg vindt, doen wij het licht uit?

Gepost door: Riix | 08-05-07

De laatste vuile woorden 1.Een touw heeft een dikte net als een lengte. Beide kunnen een belangrijke factor zijn bij het wurgen van iemand.
2.Begrijpend lezen is zeker zo belangrijk als spelling en tussen de regels kunnen lezen is een kwaliteit die men moet bezitten om plezier te beleven aan satire, kritiek en aburdisme.
Neem je alles letterlijk, dan krijg je reacties zoals de jouwe; geirriteerd, aanvallend en uiteraard humorloos.

Gepost door: Agent 327 | 08-05-07

De laatste vuile woorden deel twee Geachte Sicko,

Hoewl u waarschijnlijk doelt op enige taalfouten in mijn relaas, kan ik u ervan verzekeren dat dit geen taalfouten zìjn... Ik kan het weten want Nederlanders hebben deze taal uitgevonden en zijn vrij ermee te doen en/of laten wat wij maar willen. 'Laat afschrikken' en 'weten op te scharrelen' zijn waarschijnlijk correct Vlaams, maar het is niet voor niets dan den 'Ollanders U en de zijnen al twee eeuwen zien als hun 'debiele kleine broertjes'. Wellicht dat uw smalende woorden op het gebied van mijn beheersing van de Nederlandse taal in uw gloriejaren, te weten de jaren '50 van de vorige eeuw, nog enig hout gesneden zouden hebben. Inmiddels is zulk een misplaatste 'bourgeoistactiek' volledig achterhaald, uit de tijd zelfs.

En zelfs dàn lijken uw volledig archaïsche denkbeelden en omgangsvormen nog spiksplinterhagelnieuw vergeleken met deze zieke, wanstaltige, megalomane, absurde, onwelriekende, misplaatste, pseudo-intellectuele, al lang door 'The Man' ingekapselde website.

Große Küßen,

Stiif

Haupt Pro / Kontraspionage und weitere Geheimnissachen (HaP/KuG)

Gepost door: Stiif Hanenwürger | 08-05-07

A La Trinité Etranglante, Riixke tast in het duister en geeft er de brui aan.

One down. Two to go?

Even geen tijd om superieur en pseudo-intellectueel te doen, vanwege gelegaliseerd slavendom in het Belachelijke Buurland.

Is het uit ‘principe’ dat jullie geen vragen beantwoorden?

En om het met Riix te zeggen:”Tot ongenoegen.”

Sicko

Gepost door: Sicko | 09-05-07

Geachte Agent 327, Wij kunnen u met onze huidige, beperkte kennis van uw persoonlijke zaken onmogelijk kwalijk nemen dat u een en ander niet blijkt te snappen.

In het klassieke toneelstuk ‘Cyrano de Bergerac’ van de Franse auteur Edmond Rostand is ‘La Tirade du Nez’ wellicht de meest vermaarde passage.
Cyrano is een begenadigd schermer en bezitter van een wanstaltig grote neus. Een vijand probeert hem via een belediging uit te dagen door te zeggen dat hij een grote neus heeft.
Het antwoord van de ook verbaal begenadigde Cyrano zou u mogelijks duidelijk kunnen maken wat bedoeld werd met ons antwoord.

Gepost door: Sicko | 09-05-07

Geachte Agent 327, De passage: humor met klasse Le Cyrano qu'Edmond Rostand met en scène est d'abord un personnage de fantaisie. Il appartient au corps militaire des Cadets de Gascogne et s'est forgé la réputation d'être, à la fois, vaillant combattant et fin rhétoriqueur. Affligé d'un nez démesurément long, Cyrano est l'objet de multiples sarcasmes. Provoqué par le vicomte de Valvert à propos de son nez, il improvise ce monologue.

CYRANO

A h ! non ! c'est un peu court,
[jeune homme !
On pouvait dire... Oh ! Dieu!... bien des choses en somme...
En variant le ton, - par exemple, tenez:
Agressif : « Moi, monsieur, si j'avais un tel nez, Il faudrait sur-le-champ que je me l'amputasse ! »

Amical : « Mais il doit tremper dans votre tasse !
Pour boire, faites-vous fabriquer un hanap' ! »
Descriptif : « C'est un roc ! c'est un pic ! c'est un cap ! Que dis-je, c'est un cap ?... C'est une péninsule ! »
Curieux : « De quoi sert cette oblongue capsule ? D'écritoire, monsieur, ou de boîte à ciseaux ? »

Gracieux : « Aimez-vous à ce point les oiseaux
Que paternellement vous vous préoccupâtes
De tendre ce perchoir à leurs petites pattes ? »
Truculent : « Ça, monsieur, lorsque vous pétunez, La vapeur du tabac vous sort-elle du nez
Sans qu'un voisin ne crie au feu de cheminée ? »
Prévenant : « Gardez-vous, votre tête entraînée
Par ce poids, de tomber en avant sur le sol ! »
Tendre : « Faites-lui faire un petit parasol
De peur que sa couleur au soleil ne se fane ! »
Pédant : « L'animal, seul, monsieur, qu'Aristophane" Appelle Hippocampelephantocamélos
Dut avoir sous le front tant de chair sur tant d'os ! »
Cavalier : « Quoi, l'ami, ce crocs est à la mode ? Pour pendre son chapeau, c'est vraiment très commode ! »
Emphatique : « Aucun vent ne peut, nez magistral, T'enrhumer tout entier, excepté le mistral ! »

Dramatique : « C'est la mer Rouge quand il saigne ! »
Admiratif : « Pour un parfumeur, quelle enseigne ! »
Lyrique : « Est-ce une conque, êtes-vous un triton ! »
Naïf : « Ce monument, quand le visite-t-on ? »
Respectueux : « Souffrez, monsieur, qu'on vous salue,
C'est là ce qui s'appelle avoir pignon sur rue ! »

Campagnard : « Hé, ardé ! C'est-y un nez ? Nanain !
C'est queuqu'navet géant ou ben queuqu'melon nain ! »
Militaire : « Pointez contre cavalerie ! »
Pratique : « Voulez-vous le mettre en loterie ?
Assurément, monsieur, ce sera le gros lot ! »

Enfin, parodiant Pyrame en un sanglot
« Le voilà donc ce nez qui des traits de son maîtreA détruit l'harmonie ! Il en rougit, le traître ! »

- Voilà ce qu'à peu près, mon cher, vous m'auriez dit
Si vous aviez un peu de lettres et d'esprit
Mais d'esprit, ô le plus lamentable des êtres,
Vous n'en eûtes jamais un atome, et de lettres Vous n'avez que les trois qui forment le mot : sot !

Gepost door: Sicko | 09-05-07

Stiif Zou het gerucht als zou het onderwijs in Nederland erg pover zijn dan toch kloppen, of is het enkel uw historische kennis die bedroevend zwak is?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlands#Het_oudste_Nederlands

Gepost door: Sicko | 09-05-07

Word je niet ontzettend moe van jezelf Sicko. Je kunt zien dat ergens onderhuids een frustratie in je zit, waardoor je je moet bewijzen. Zo van kijk mij eens de franse taal vlekkeloos van het internet kunnen copy-pasten, zie mij pseudo-intellectueel doen, zie mij gemaakt-olijk Hanenwurgers afzeiken, terwijl je jezelf zit op te vreten, omdat je redelijk alleen bent in je eigen zelfgenoegzame leventje met al je 'kennis', al je andermans citaten en gezemel. Een verstandig mens was nog niet eens ingegaan op de kritiek die hier gespuwd werd. Maar het vreet aan je, en je weet het.

Nog een eenzam leven verder

Gepost door: Kapitein Kloefklapper | 09-05-07

ach... De herkomst van 'Hebban olla...' blijft omstreden. Historici zijn er nog niet over uit of het hier een 'Nederlands' (want: Hebban olla vogala nestas' is natuurlijk geen Nederlands) of een variant van het Engels betreft.

Trouwens, Hanenwürger is het zat om met een tweederangs vazal te spreken! Wij willen Koning Banny himself! Brengt u hem hierheen? Dan pak ik vast de ploertendoder...

Große Küßen,

Stiif

Haupt Pro / Kontraspionage und weitere Geheimnissachen (HaP/KuG)

Gepost door: Stiif Hanenwürger | 09-05-07

Achteloze Stiff Jullie(?) onvermogen en/of onwil om vragen te beantwoorden komt helaas wel meer voor bij internet-polemieken. Jammer.
De vragen over het Nederlandse onderwijs en uw historische kennis zijn hierbij wel impleciet beantwoord.

Indien uw kennis van Onzen Geliefden Vorst Koning Bannie van de Bannilese Republiek nog maar half zo groot zou zijn als die van dat andere neerhof, u zou weten dat de Minzame Monarch wel kan schrijven, maar niet kan lezen. Dit is bij Ons de reden waarom de Majesteit niet kan reageren.

Gepost door: Sicko | 10-05-07

Kloefklapper, Wij buigen uiteraard nederig voor de suprematie van de Nederlanders die niet alleen het Nederlands hebben uitgevonden, maar ook wereldwijd geroemd zijn om hun onberispelijk suderans-Frans, met als onnavolgbaar hoogtepunt de megahit van de Shorts:”Comment Ca Va?”. Arno Hintjens en Axelle Red... eat your heart out!

Not a lot of people know that* maar de Nederlanders hebben ook het Frans uitgevonden en doen er bijgevolg mee wat ze willen.

Men moet geen psycholoog zijn om te weten dat de man twee pieken kent in het ‘zich willen bewijzen’: de pubertijt-adolescentie en de penopauze. Doorgaans duurt het wel tot ruim daarna voor men dat doorheeft.

“Al je andermans citaten”??? Alle één dus.
Het begon trouwens met een verwijzing. Toen bleek dat u die niet begreep, voegden wij er het citaat aan toe. Gefeliciteerd trouwens met uw indrukwekkende kennis van het Frans, die u toelaat te stellen dat de passage onberispelijk is. Of gaat het om een onomstotlijk vertrouwen in het internet?

Frustraties? In de Bannilese Republiek moeten we de eerste onderdaan nog ontdekken die daar vrij van is. (Om misverstanden te voorkomen:”Den Vorst is geen onderdaan.”)
Een opsomming van uw scheldwoorden zou te ver leiden.
Een opsomming van uw antwoorden ter zake...

*Een tweede citaat.
Zal maar zeggen dat het van Michael Caine is zeker?
Moet ik ook nog uitleggen wie die is?
Ja? Engels acteur, o.a. bekend van Alfie en Educating Rita.

Gepost door: Sicko | 10-05-07

Sicko,

Puberteit! Neem eens de teit om je geschreif te herlezen!

Gepost door: IRMA | 10-05-07

Afstotelijk! Onomstotelijk! Verschrikkelijk!
Drie weken geen thee deum!

Gepost door: IRMA | 10-05-07

De neerbuigendheid is hilarisch. Wij hebben het over je humorloze website, en jij begint maar te schermen met wat jij allemaal afweet van (franse) taal en letterkunde. Terecht dat niemand daarop ingaat. Het doet er niet toe hoe hyperintelligent je bent, het doet er toe hoe we je zo op de kast hebben gejaagd. Bannyland is sinds deze pennenstrijd een stuk opgefleurd. Misschien heb je je doel bereikt. Al komt de humor nog steeds van onze kant.

Gepost door: Kapitein Kloefklapper | 10-05-07

Nog iets dat weinigen weten... Nederlanders hebben ook de humor uitgevonden, en ze doen er dan 'uiteraard' ook mee wat ze willen.

Uit alles blijkt trouwens dat de hoenderfobe fabulous three (Lijkt meer op eentje met mps...) nog steeds niet doorhebben dat Wij niet eens op deze site wonen...

En hoe diep wij Ons ook buigen, jullie slagen er toch steeds in om vanonderen, gekwetst naar ons op te kijken. Raar.

Gepost door: Sicko | 11-05-07

Dat zie je verkeerd... Beste Sucko,

ik geloof best dat U zich in Uw vrije tijd voor andere mannen buigt maar daarvoor zijn we hier niet.

We kijken niet naar U op, we kijken ook niet op U neer. Net zomin als we neerkijken naar een drol waar we instappen, wat kan die drol er immers aan doen? Of een zandkorrel in onze bilnaad! Nietig, ja onbetekenend zelfs! Maar desalniettemin irritant.

Große Küßen,

Stiif

Haupt Pro / Kontraspionage und weitere Geheimnissachen (HaP/KuG)

Gepost door: Stiif Hanenwürger | 11-05-07

Wanenhürgers aller Nederlanden Mocht u toch af en toe ook eens naar beneden kijken, uw schoeisel zou er wel bij varen en menig reukorgaan evenzo.

Jullie kijken niet op.
Jullie kijken niet neer.
Jullie antwoorden niet.
Voorstelletje
Verander uw naam in 'The Knights Who Say Niet"

Gepost door: Sicko | 11-05-07

Niet leuk dit alles.

Gepost door: Marieke | 12-05-07

=^..^= Is this real???

Das MIJN vraag!!!

;-)))))))

Gepost door: Talleke | 15-05-07

Betreft de Vragen Eén antwoord kan ik U vast geven. Het is niet zo dat wij uit principe geen vragen beantwoorden. Het is wel zo dat wij uit principe géén vragen beantwoorden die A: dom zijn, B: Niet ter zake doen.

Alle vragen die ik tot nu toe gelezen heb horen helaas onder deze noemers thuis. Pas op: het kán zijn dat ik in de gauwigheid een goede vraag over het hoofd gezien heb... Om mijn stelling kracht bij te zetten zal ik de vraag van Talleke pogen te beantwoorden.

Ik citeer:

Is this real???

Das MIJN vraag!!!

;-)))))))

Wel, beste Talleke, het is inderdaad real: een totaal debiele site, een kleine dorre vlakte op 73I-I 1II74//38, wordt door uw vrienden van Hanenwürger omgetoverd in een luilekkerland van discussies en andere gezelligheid! Waar deze goedheid vandaan komt? Joost (JHWH hebbe zijn ziel) mag het weten...

Große Küßen,

Stiif

Haupt Pro / Kontraspionage und weitere Geheimnissachen (HaP/KuG)

Gepost door: Stiif Hanenwurger | 15-05-07

Estranguladores de gallos Heel veel vragen hebben we nu ook niet gesteld.

Onderzoek zal binnekort wellicht uitwijzen dat Nederlanders ook de vraag hebben uitgevonden...

Dat de Nederlanders volgens de het schelden hebben uitgevonden, is mogelijk, maar hun hoogdagen in deze zijn lang vervlogen. Verder dan wat ordinaire krachttermen schoppen ze het niet meer.

De vraag, blijkbaar een zo domme dat zelfs zij er geen antwoord op kunnen verzinnen, nl. of ze wel weten dat Sicko niet eens de 'webmaster' van de door hen zo krampachtig 'geanimeerde' site, is hiermee blijkbaar ook beantwoord...

Alhier werkt een onderzoeksteam de klok rond om uit te vissen wie de pretentie heeft uitgevonden. Benieuwd welke zuivelminnende volksstam het patent toegewezen krijgt???

Gepost door: Sicko | 16-05-07

Geen dessert en heel de avond E.O.-tapes bekijken! ...volgens de HAKkelaars het schelden...

Gepost door: IRMA | 16-05-07

Oh oh oh... Thans neem ik mij voor om een aantal vragen te beantwoorden, hiermee tegemoetkomend aan uw kinderachtige gezeur (in uw eerdere posts), en wat krijg ik? Een grote bek!

Dat is echter nog niet alles. De man (of vrouw) die naar hartelust ongevraagd citeert uit Cyrano, dezelfde die zegt 'geen tijd te hebben om superieur te doen' en het Nederlands onderwijssysteem (samen met nog wat andere windmolens) te lijf gaat noemt de Hollanders pretentieus?

Of de Nederlanders het schelden hebben uitgevonden is mij onbekend... 'We' hebben wel de naam er goed in te zijn... In dit geval is schelden echter niet nodig beste Sicko omdat je met je eigen zwakzinnige geleuter al duidelijk laat merken dat je een 'aan zijn taas getrokken impotente bokkenpijper' bent. Dan hoef ik dat dus niet meer te zeggen en ik zal het dus ook niet doen.

Küßen,

Stiif

P.S.

Kap met dat pretentieuze geneuzel want Hanenwürger vreet u op en schijt u NOOIT meer uit.

Gepost door: Stiif Hanenwürger | 16-05-07

Show 'em Stiifie! Gezemel over Nederlanders vs. Vlamingen. Wat het HAK betreft gaat het om wie wel of niet de genadeklap heeft verdiend. Of die nou Geert Wilders, Adolf Hitler of Sicko heet.

Gepost door: Riix Hanenwurger | 16-05-07

Ook dat nog! Oh ja Sicko,

Waarom, mijn beste verongelijkte proletenprofeet, staat er een varken op je wapenschild terwijl het 'heraldieke dier van Bannyland' een godvergeten flamingo is, oelewapper van het zuiverste water?

En kom nu niet weer aan met één of ander droevig, quasi-grappig verhaal over de 'dolkomische koning Banny' want die shit komt me nu echt mijn strot uit amoebe van de zevende rang in de orde der galbulten, met je horrelvoet!

En ook geen gesputter over 'dat het jouw site niet is' want het feit blijft dat jij deze dump regelmatig bezoekt en dat maakt jou net zo schuldig als die hopeloze Banny. Ik hoor je al denken: "Hahaha, jij komt hier ook! Daar kan ik je op pakken!"

Maar nee, Sicko. Want de Hanenwürgers komen hier slechts om dit 'Asshole of the internet' te vernietigen, dus dat telt niet.

Wij stellen u glimlachend voor de keuze: Doe normaal, of ga samen met Koning Banny ten onder... Dat 'samen' is trouwens niet helemaal waar, want uw laffe vorst heeft u zo te zien al lang in de steek gelaten.

Große Küßen,

Stiif

Haupt Pro / Kontraspionage und weitere Geheimnissachen (HaP/KuG)

Gepost door: Stiif Hanenwürger | 16-05-07

Just Chickenfeed Komt de waarheid dan toch uit een kindermond? Vast niet altijd, maar onbewust bevroedt de jeugdige ziel soms zaken die ze met haar bewustzijn/verstand (nog?) niet kan vatten.

"...want Hanenwürger vreet u op en schijt u NOOIT meer uit."
Inderdaad, Sicko is voor uw tere maag(jes) hoogst onverteerbaar gebleken.
Maar geen nood: alles wijst erop dat u uw melktandjes erop zal blijven breken, zodat wij nooit uw lippen zullen passeren.

Voor een evaluatie van uw pogingen tot schelden, verwijzen wij naar een vorige beoordeling. Echo’s van “al wat ge zegt zijt ge zelf...” blijven uw infantiele aard attesteren.

Eindelijk begint het tot u door te dringen dat wij enkel een ongenode gast zijn op deze site. Lang voor de Hanenwürgertjes ook maar een begerige blik in het oog van hun vaderen waren, kwam Sicko deze site al afkeuren.

Zoals u niet las of vergat, werd deze site uitsluitend in het leven geroepen om Onzen Geliefden Vorst, Koning Bannie van de Bannilese Republiek nog belachelijker te maken dan hij al was.

Het feit dat de webmaster (Premier Marek) totaal niet reageert, is eenvoudig te verklaren. Jullie doen, al weze het wat slapjes, waarvoor hijzelf al lang te lui is geworden. U doet hem hiermee dus een pleziertje.

Het zou ons zelfs niet verwonderen, indien hij ons morgen, bij een helaas diplomatiek niet te vermijden officieel bezoek aan Onzen Minzamen Monarch, zou verklaren geheel niet op de hoogte te zijn van dit onzalige gekrakeel.

De Premier zal hoe dan ook alle aanvallen op Bannie I veroordelen en zich totaal distantiëren, om vervolgens zijn unerschütterliche Treue en diepe verkleefdheid aan het Symbool van de Natie en de persoon van Bannie zelf assertief te affirmeren.

Wij zij er vrij gerust in dat jullie, bij het bereiken van de jaren des onderscheids, de merkwaardige complexiteit van deze episode wel zouden kunnen begrijpen.

U richt uw schutterige geschut op de site van Bannyland en slaagt erin de aandacht van uw dienaar, Sicko te wekken.

U beoogt den Vorst en zijn trouwe dienaar te treffen, maar Bannie I verliet één dag na zijn installatie dit doodse blogstilleven richting Republiek.
U veroorzaakt dus enkel collateral damage op een webkerkhof.

En als ouwe ouwe jongere (cf. Koor en Bie) herbeleef ik mijn puber-tijd.
Pure nostalgie, eigenlijk melig en onwaardig, maar we worden zo week hè. (cf. J.v.’t.H.)

“Waarom, mijn beste verongelijkte proletenprofeet, staat er een varken op je wapenschild terwijl het 'heraldieke dier van Bannyland' een godvergeten flamingo is, oelewapper van het zuiverste water? “ Ja, ABSURD, niet...

Ach, en zo kunnen we nog uren doorgaan. (cf. T. H.).
Het staat ons hier vrij ons ongestoord met juveniele, verwaande scheten te meten, nou ja, meten?
Zelfs de meest universele citaten uit ‘s werelds cultureel erfgoed jagen u hysterisch het kippenhok op.
As flies to wanton boys you are to me . (Gewoon een Google en ge zijt er.)

Dag povere mannetjes.. (Naar W. De Bie)

Tot schijts,
Sicko

PS:
- Geniet van de talloze, ongevraagde, pedante citaatjes

- Al eens aan een bijlesje begrijpend lezen gedacht?
Wij verklaarden EVEN geen tijd te hebben om superieur te doen, omdat wij moesten gaan werken.

- Ja, als je het moet uitleggen, wordt het niks natuurlijk. (cf. T.H.)

Gepost door: Sicko | 17-05-07

Opgepast heren, dames, queens! Slapende honden maakt men niet wakker! Koning Banny werd op sterk water gezet, en zou volgens niet bevestigde bronnen, terug tot leven worden gewekt door de 50.000ste bezoeker!

Gepost door: Miehrenneuker | 17-05-07

KooT en Bie!!! KooT!!!

Sicko toch!

Gepost door: IRMA | 17-05-07

De commentaren zijn gesloten.