20-08-06

Verklaring

Beste Blogbezoekers, als webmaster van Bannyland © acht ik het mijn taak u enig inzicht te geven in de pijnlijke periode die onze Premier op dit ogenblik doormaakt. Zoals iedereen wist, was de trip naar Frankrijk niet minder dan de uitgestelde huwelijksreis van onze Premier en zijn grote liefde Diana Bross. Wat niemand weet, is dat Diana al na twee dagen verliefd werd op een Franse jongeling die de kamer naast de bruidssuite betrok! Van het één kwam het ander, en voor de Premier er erg in had was hij zijn geliefde kwijt! In een diepe depressie is hij dan vanuit Frankrijk teruggereisd, en sindsdien heeft hij zich helemaal alleen teruggetrokken op zijn buitenverblijf hier in Bannyland, waar hij via het internet een intensieve cursus ‘verdriet verbijten’ volgt. Het spreekt voor zich dat iemand die vaak in het openbaar moet spreken, niet in huilen mag uitbarsten in het midden van zijn discours! Wij kunnen enkel hopen dat de Premier zich snel herpakt, en zullen niet nalaten u op de hoogte te houden van zijn toestand!

09:47 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (10)

Commentaren

Ocharme de sloor! Maar ik zou het toch ook niet lang uithouden met een vent die op de slaapkamer ook diverse schapen houdt.

Gepost door: Rosita | 21-08-06

=^..^= loooooooool Rosita!!!! ;-))))
en ik had er BIJNA compasse mee!!!!!!

Gepost door: Talleke | 21-08-06

Oeioei! Wat is er aan de hand? Ik wens premier Marek veel succes toe! Groetjes!

Gepost door: 't Kleintje | 21-08-06

=^..^= concurrentie???? kijk eens op volgende link http://www.nieuwsblad.be/GT/Index.aspx?genericId=43

;-)))))

Gepost door: Talleke | 23-08-06

Niet treuren, op naar de volgende meid. Ander en beter!! En op naar de volgende update!!

Gepost door: Ikke | 24-08-06

Typisch Marek

Aaa kannie voeoeoert doeng en aaa kannie stoppe.

Gepost door: Vraa van de Jakke | 25-08-06

=^..^= hummmm.... toch geen LDVD zeker????

Gepost door: Talleke | 26-08-06

Hallo Ik ben hier al regelmatig komen lezen , maar denk niet ooit een reactie achter gelaten te hebben.Dus...bij deze is dat in orde.haha.

Heel leuke blog en daarom heb ik je een linkje gegeven op mijn blog.Je staat momenteel bij de "nieuwe ontdekte blogjes".

Nog een fijne zondag!
groetjes!

Gepost door: cica | 27-08-06

Hallo... beste blogvriend, het zijn hier de collega's van de straffe-koffie blog, we hebben er een nieuwe blog bij, namelijk deze Silver Sky blog over mijn vrouw hare passie: line-dance. Bij deze vragen we jullie indien mogelijk ons effen te promoten bij jullie vrienden, alvast bedankt. En nog een prettige week toegewenst. Straffe-koffie groetjes van Karin en Jo.

Gepost door: jo en kaar | 28-08-06

Absurd Arme premier van bannyland, maar ja... eigenlijk klinkt het allemaal 'absurd' en aldus vertegenwoordigt hij op een waardige wijze zijn land Absurdistan, of Bannyland.
Groeten vanuit Niedersachsen. Ik was meerdere weken in verlof en ben blij weer eens nieuws uit dat absude Absurdistan te vernemen.
Uw trouwe dienaar,
Sebastian

Gepost door: Sebastian | 29-08-06

De commentaren zijn gesloten.