20-07-06

Love is in the Airco!

Deze morgen werd er in het Bannylese halfrond nog stoere taal gesproken in verband met het conflict tussen Israël en de Arabische wereld. Maar toen één van de Ministers deze middag ontdekte dat het knopje van de Airco op ‘off’ stond, zette hij het toestel snel terug aan, en een halfuur later waren de gemoederen al iets minder verhit! De Bairforce One mag naar de Belgische Airshow van Kleine Brogel, maar deelnemen aan het oorlogsconflict zit er niet in! Premier Marek, in de ban van zijn verliefdheid, kwam met een ander voorstel op de proppen! Het ultra geheime wapen van ons land zal worden ingezet: de Lovetank! Het gevaarte vuurt iedereen een geweten, en dat is momenteel misschien wel dat wat deze wereld het hardste nodig heeft! Opmerkelijk is dat het wapen tegen de hele wereld zal worden ingezet. Experts bevestigen ons dat mensen die al in het bezit zijn van een geweten immuun zijn voor de beschietingen door de Lovetank!

21:33 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

gewoon fantastisch! Ik heb dan ook onmiddellijk mijn land gecontacteerd en voorgesteld jullie taks met groots volksgejuich te onthalen. Mijn regering heeft daarop zeer enthousiast en positief gereageerd: welkom in ons land!!!
Hartelijke groetjes

Gepost door: sebastian | 20-07-06

BEDANKT éwel zulle bedankt voor deze lovende woorden, mijn gasten zullen zeker in de wolken zijn met het eremetaal van bannylese.
greetz van een gedreven pompier

Gepost door: Luc | 20-07-06

*** Bedankt voor jou bezoek ,maar ik hou niet van oorlog ,muziek is mijn lust maar zeker geen oorlog .
i am a lover noth a Fighter
Dikke knuffel veel liefs Tilly

Gepost door: Tilly | 20-07-06

naar de kaap Voor "een klein beetje oorlog..." (Noordkaap), met de Lovetank, jawel!

liefdesbroeder Marlon.

Gepost door: marlon | 20-07-06

laat de Lovetank maar komen.....

Gepost door: viv | 21-07-06

Oh my God... ... het roze leger...

Gepost door: pieterbie | 21-07-06

De commentaren zijn gesloten.